Les huit femmes du Groupe Maniquet
Salut les amis!
Na een ruim drie uur durende inspanning werd het tijd de boog eenste ontspannen. Pauze dus! Flore-Anne nodigde ons uit om deze middag samen de rest van de personeelsleden iets te eten op het binnenterras. De zon zat goed en over het gezelschap viel al evenmin te klagen. Het blijkt dat op de bureaus van Groupe Maniquet een resem enthousiaste vrouwen werken. En voor zover we weten op onze afdeling'enkel' vrouwen.De foto's volgen, kwestie van u als enthousiaste lezer nog wat in spanning te houden.
Zoals bij elke confrontatie, tussenwij als Vlamingenen onze zuiderburen, wordter kennis over specifieke woordenschat uitgewisseld. Dan nog maar te zwijgen over de uitdrukkingen die Waalse, door hun baas onderdrukte, vrouwen in de mond nemen. Veel slimmer zijn we er niet van geworden. Al weten we nu wel hoe we de volgende keer onze man kunnen staan in deze soms uit de hand lopende omstandigheden.. Een middag dus om niet snel te vergeten!
A la prochaine,
J & P
Dat beloofd voor dit weekend . We zullen niet teveel te lezen krijgen zeker ? OK we gunnen het jullie . Tot het volgende verslag .
Apparemment vous trinquez et ne travaillez pas.
J'espère que cette semaine sera plus fructuese!
Grosse blague!
Blijkbaar stokt het bij dit bericht, wat moeten we daarvan denken? Of is jullie inspiratie op? Je moet wel je site onderhouden hé gasten